Treceți la conținutul principal

Cine, cum te poate urmari pe internet ? SHOCK

Mulți consideră internetul o sursă sigură pentru date si informații personale, fotografii , video și altele, dar nu știu că siguranța pe internet este doar o iluzie. Tot ce faci pe internet lasă urme și nimic nu este ascuns de ochii răufăcătorilor                                                                                                      
Absolut oricine poate găsi pe internet informații despre dumneavoastră, de ceia ce căutați pe internet, cu cine comunicați , comportamentul dumneavoastră pină la activitatea dumneavoastră zilnica, cîți pași faceți, locurile preferate și absolut orice se găsește pe internet.
Orice mișcare este lăsată pe internet incepind de la lista de contacte din telefon, modul in care merge, fiecare om are mersul său și poți sa-ți schimbi telefonul și de 1000 de ori că pașii tai te dau de gol.
 Dacă te conectezi la internet de la o rețea wi-fi fără parolă oricine posedă anumite cunoștințe poate urmări ce faci. Să acceseze conturile tale fără parolă, să vadă ce mesaje scrii, cu cine vorbești și altele.Nu salva parolele in browser! Cu ajutorul celui mai simplu virus , parolele tale pot ajunge la oricine. Nu introdu datele personale pe siteuri străine. Nu posta pe internet fiecare pas al tău.
Este de ajuns ca un răufăcător să acceseze profilul tău de pe rețelele de socializare și tu singur le spui totul despre tine.
Cînd postezi o fotografie pe internet se postează și locația ta. Locurile care se repetă în fotografii spun despre tine unde preferi să mergi.
 Internetul poate afla multe despre tine , dar fii mai atent urmează sfaturile noastre și oferă acces la profilul tău doar prietenilor . De multe ori poți scrie numele pe google și apar și fotografii cu tine
 Administrația siteului.  Te rugăm să ne susții cu un like !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum sa faci un screenshot la calculator fara sa descarci programe?

Poate te-ai intrebat , cum sa faci screenshot la computer? ca de pe telefon fara sa descarci programe adaugatoare.Un screenshot te poate ajuta sa salvezi o informatie de care ai nevoi pe care mai apoi o vei putea printa.Siteul fii-programist.blogspot.com prezinta acest lucru in citiva pasi simpli.

Învață 50 000 de cuvinte engleze în doar 5 minute fără efort (Gratuit) e uimitor- SECRETELE POLIGLOȚILOR

Daca te-ai saturat de lectiile de engleza care dureaza ore in sir , noi iti prezentam o metoda prin care poti invata 50 000 de cuvinte engleze in 5 minute fara mult efort.Poate s-ar parea o minciuna si nici eu nu am crezut din prima ,cind am auzit de asa metode dar chiar exista si noi ti le aratam gratis. Pentru a invata cuvintele in engleza este necesar doar sa stiti formula secreta  Toate cuvintele care se termina cu ție   Ex : Ambi ție informa ție educa ție  și celelalte 50 000 de cuvinte din vocabularul român cu aceiași terminație în engleză doar se inlocuiește terminația cu tion EXEMPLU : Modifica ție va fi Modifica tion                         Genera ție va fi Genera tion                       Migra ție va fi Migra tion                       Muta ție va fi Muta tion                       Filtra ție va fi Filtra tion Tot așa și cu celelalte cuvinte ce se termină in ție  în afară de 35 de excepții Noi mai avem secrete de a învăța ușor engleza și este

(Iconite) Imagini gratuite pentru siteu tau - fii-programist.blogspot.com

Imagini pentru site, blog , Gratuit, resurse pentru site Siteul iconarchive.com va permite sa gasiti imagini chiar si seturi de iconite pentru siteuri sau chiar pentru programe .Pe acest site sunt disponibile sute de mii de imagini , fara drept de autor pe care le puteti folosi pentru siteul dumneavoastra fara a va fi frica ca cineva o sa va blocheze contul de hosting e.t.c , pentru a vedea adresa deschideti tot articolul